Dijous, 23 març 2023
12.6 C
La Llagosta

Aitana Pascua, pubilleta, i Ángel Di Lascio, hereu de la Llagosta 2017

Aitana Pascua ha estat escollida aquesta tarda pubilleta de la Llagosta de 2017. Durant la mateixa festa, s’ha decidit que Ángel Di Lascio sigui el nou hereu de la nostra localitat. Un total de 23 nenes i sis nens han participat en el Concurs per escollir la pubilleta i l’hereu de la Llagosta en el marc de la celebració de la Festa Major.

Nayra Jiménez ha estat escollida com a primera dama i Estela Crespo, com a segona. L’acte, que ha tingut lloc al carrer de l’Estació, ha estat presentat per Raquel Calvillo i ha comptat amb l’animació musical del grup Els Pepsicolen. L’alcalde, Óscar Sierra, i altres regidors de l’equip de govern municipal han estat els encarregats de lliurar els obsequis als guanyadors i als participants.

Publicitat

Publicitat

Més notícies