Dilluns, 20 març 2023
15.6 C
La Llagosta

Quatre dies per gaudir de la Festa Major de la Llagosta

Tot està preparat per tal que demà comenci la Festa Major de la Llagosta de 2017. Seran quatre dies de celebració amb moltes actvitats. L’Agrupación Cultural Galega Alborada serà l’encarregada de donar el tret de sortida a la celebració amb el pregó.

Demà divendres, es faran públics els noms de la Pubilleta i de l’Hereu de la Llagosta. A les 20 hores, començarà la cercavila, que inclourà la primera prova de l’Engreskada amb els Saltats i els Volats com a protagonistes. Després del pregó, la plaça d’Antoni Baqué acollirà un espectacle d’humor amb Justo Gómez. Aquesta primera nit de Festa Major també portarà el Corre-tasques, els concerts a la Markesina del Parc Popular, música disco a l’Espai de concerts, la Rotonda Murga i el primer ball de nit al carrer de l’Estació amb Swing Latino.

Dissabte, la Murga oferirà la paella popular. L’Agrupació Sardanista organitzarà una ballada de sardanes i la Room muntarà un festival a la plaça d’Antoni Baqué. Les Llagostes de l’Avern protagonitzaran el Correfoc. Els Volats muntaran un espectacle de ball, mentre que la plaça d’Antoni Baqué acollirà un concert del grup Sevillania i un altre de Requie­bros. Més tard, hi haurà els concerts al costat del Centre Cultural amb Versión Imposi­b­l­e, entre d’altres. També hi haurà disco mòbil al Parc Popular i ball de nit al carrer de l’Estació amb la sangriada dels Sagrinaris.

Diumenge, es podrà gaudir del concurs de truites, de la Murga, i del de pintxos, dels Saltats, així com dels concerts de la Markesina i de l’Espai de Concerts del Centre Cultural.

Finalment, dilluns, hi haurà el Ral·li fotogràfic, l’Homenatge a Catalunya i l’Homenatge a la Gent Gran. La Festa Major acabarà amb el Castell de Focs, el veredicte de l’Engreskada i l’espectacle protagonitzat per Agustín Jiménez i Luis Larrodera.

Les activitats permanents

La programació de la Festa Major de 2017 contempla dues activitats permanents. Una d’elles és la catorzena edició de l’Exposició Intergenacional d’Art. És una mostra organitzada per diversos artistes de la Llagosta de diferents edats, entre els quals hi ha els alumnes d’Art del Casal d’Avis. L’exposició, que compta amb la col·laboració de Susana Iglesias, serà inaugurada divendres a les 19.30 hores a Can Pelegrí i podrà ser visitada fins al 23 de de setembre.

L’altra activitat permanent és el dissetè Concurs Estatal de Fotografia, que organitza el Foto-Club la Llagosta. Avui dijous, es lliuraran els premis als guanyadors del certamen. Amb les obres participants es muntarà una exposició al Centre Cultural del 12 de setembre al 15 d’octubre.

En aquest mateix web podeu consultar la programació de la Festa Major. També teniu la possibilitat de descarregar-vos l’APP de la Festa Major per portar al mòbil tota la informació relacionada amb aquesta celebració.

 

Publicitat

Publicitat

Més notícies