Dissabte, 13 juliol 2024
26 C
La Llagosta

La Festa Major comptarà amb diversos actes esportius

Diferents entitats esportives locals han preparat activitats per desenvolupar durant la Festa Major. El Club Patí la Llagosta organitzarà dissabte a les 12.30 hores un festival de patinatge artístic al pati de l’Escola Joan Maragall.

També dissabte, de les 9 a a les 13 hores i de les 15.30 a a les 21.30 hores, l’Handbol Club Vallag farà la tercera edició del Torneig Mero Alonso al Poliesportiu Antonio García Robledo. A les 9 hores començarà la categoria aleví; a les 10.30 h, l’infantil; a les 18, la juvenil; i a les 20.30 h, el partit del sènior masculí contra l’Handbol Rubí, que milita a la Tercera Catalana.

El Fútbol Sala Unión Llagostense se sumarà a la Festa Major amb la celebració de diversos partits al CEM El Turó. Dissabte, a partir de les 11 hores, l’infantil B jugarà el seu partit contra un equip que encara està per confirmar; a les 12 h, l’infantil A rebrà l’Escola Grèvol; a les 13 h, el cadet, l’Escola Grèvol; a les 15.45 h, el sènior B, el Padre Damián Sagrados Corazones B; a les 16.45 h, el juvenil, el Banús; i a les 17.45 h, el sènior A, el Padre Damián Sagrados Corazones A.

En futbol, el Club Deportivo Viejas Glorias jugarà contra la Creueta de Santa Perpètua de Mogoda el seu Trofeu de Festa Major a les 18 hores al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert.

Diumenge, l’Escola Club Okinawa Team farà demostracions d’arts marcials a partir de les 11.30 hores a la plaça d’Antoni Baqué.

La darrera activitat esportiva prevista a la programació la protagonitzarà el Club Judo-Karate la Llagosta. Dilluns, a les 18 hores, aquesta entitat farà una exhibició de karate i judo a la plaça d’Antoni Baqué.

Publicitat

Publicitat

Més notícies