Diumenge, 29 gener 2023
4.9 C
La Llagosta

Mobilitat Festa Major 2017

Tant durant els dies de Festa Major com els dies anteriors i posteriors, es veuran afectats tant l’aparcament com el trànsit de vehicles en algunes zones del nostre municipi.

– Carrer de l’Estació
Dimecres 6 de setembre, se celebrarà el mercat setmanal. Cal haver retirat els cotxes aparcats als carrers habituals on s’instal·len els paradistes.
A la tarda, ja quedarà tallat al trànsit de vehicles el tram entre l’avinguda del Primer de Maig i el carrer del Montseny per possibilitar el muntatge de la Fira.

El mateix dimecres es muntarà l’escenari d’aquest carrer. Així, fins passada la Festa Major ja no es podrà transitar per aquesta via.
Del 8 a l’11 de setembre es tallarà també l’encreuament del carrer de l’Estació amb el de Caldes, Vic i l’avinguda del Primer de Maig entre les 18 h i les 5 h.
L’accés a aquest carrer des del carrer de Santa Teresa estarà tallat durant tots els dies de la Festa Major.

– Plaça de l’Alcalde Sisó Pons
Des del dilluns, 4 de setembre, no es pot aparcar a la part central de l’aparcament.

El divendres, 8 de setembre, ja no es podrà estacionar al tram del carrer de Cabanyes situat entre el passeig de Joan Miró i el carrer de Vic i estarà prohibit aparcar a tot l’aparcament de la plaça així com als trams dels carrers de Mollet i de la Serra de Marina que hi ha al costat de la mateixa.

– Correfoc
Dissabte 9 de setembre. Cal que a partir de les 16 h es retirin els cotxes estacionats al carrer de Caldes, al passeig de Joan Miró fins a la plaça de la Sardana i als laterals del passeig de l’avinguda de l’Onze de Setembre fins a la finalització del Correfoc (23.30 h aproximadament).

– Carrer del Montseny
Estarà prohibit aparcar el dilluns 11 des de les 17 h des del carrer de l’Estació fins al de la Riera Seca. En aquest tram no es podrà circular des de les 21 h fins al final dels focs artificials.

– Carrer de Girona
Durant els dies de la Festa Major patirà algunes restriccions de trànsit. Cal estar atents a la senyalització que vagi col·locant la Policia Local.

Publicitat

Publicitat

Més notícies