Dijous, 09 febrer 2023
7.6 C
La Llagosta

S’estrena una aplicació de mòbil amb tota la Festa Major

L’Ajuntament de la Llagosta estrena aquest any una nova aplicació de telèfon mòbil per tal que la ciutadania tingui al seu abast tota la programació i tota informació respecte a la Festa Major de 2017. En aquesta APP, amb el nom de FM LA LLAGOSTA 2017, es podrà consultar amb tots els detalls i diversos grafismes les diferents activitats que es desenvolupin durant els quatre dies de celebració de la Festa gran de la nostra localitat.

També es podran rebre notificacions de darrera hora per si en algun cas hi ha modificacions o suspensions d’actes de la programació de la Festa Major. A més, es podrà tenir accés a tot el que es publiqui a les xarxes socials relacionat amb la Festa Major de la Llagosta sense haver de tenir obligatòriament un perfil propi. Aquesta nova aplicació és totalment gratuïta per als usuaris. Per a l’Ajuntament, tampoc no suposa cap cost, ja que es finança exclusivament amb la publicitat dels anuncia­nts que surten a l’APP.

Amb la posada en marxa d’aquest servei, els responsables municipals aposten també clarament pel medi ambient i la sostenibilitat, ja que l’aplicació substituirà el programa de butxaca de paper de la Festa Major que s’havia editat durant els darrers anys. No obstant això, les persones que estiguin acostumades a dur la programació de la Festa Major a la butxaca podran agafar les pàgines centrals del programa més gran, distribuït per tots els domicilis de la Llagosta, on apareixeran tots els actes de la celebració.

L’APP es pot descarregar directament amb un codi QR o a través de Goople play o APP Store, segons el telèfon mòbil del qual es disposi. L’aplicació és per als sistemes operatius Android o iOS. Es tracta d’una eina molt fàcil de fer servir, molt intuïtiva i que no requereix de cap coneixement especial per part de l’usuari.

Publicitat

1 COMENTARI

Comentaris tancats

Publicitat

Més notícies