Dimarts, 27 febrer 2024
14.3 C
La Llagosta

Obert el període d’inscripcions per participar en el concurs per escollir la pubilleta i l’hereu

L’Ajuntament de la Llagosta ha obert avui el període d’inscripcions per participar en el concurs per escollir la pubilleta i l’hereu de la nostra localitat d’aquest 2017. Poden participar-hi els nens i les nenes nascuts de l’1 de gener de 2007 al 31 de desembre de 2010.

Les inscripcions es poden fer fins al 7 de setembre a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania de dilluns a divendres de 8.30 a 14 hores i els dimarts i dijous també en horari de tarda, de 16 a 20 hores. Les bases del concurs es poden consultar al web municipal.

El concurs per escollir la pubilleta i l’hereu de la Llagosta de 2017 es farà el 8 de setembre a partir de les 17 hores en l’escenari del carrer de l’Estació en el marc de la Festa Major.

Publicitat

Publicitat

Més notícies