Divendres, 23 febrer 2024
13.9 C
La Llagosta

L’Ajuntament ja té enllestida la programació de la Festa Major

Del 8 a l’11 de setembre, els veïns i veïnes de la Llagosta i moltes persones que vindran d’altres poblacions gaudiran de la Festa Major de 2017. L’Ajuntament ja té enllestida la programació, que inclou activitats ben diverses per a totes les edats. En aquesta ocasió, serà l’Agrupación Cultural Galega Alborada l’encarregada de donar el tret de sortida a la celebració amb el pregó. Aquest any, l’Ajuntament posa a disposició de la ciutadania una aplicació de mòbil de la Festa Major.

La Festa Major de la Llagosta de 2017 començarà el 8 de setembre, però abans ja s’hauran celebrat dues activitats. El dia 6, tindrà lloc una donació de sang especial al Casal d’Avis, mentre que el dia 7 la Murga muntarà a partir de les 22 hores una cercavila canalla amb canó d’escuma.

El 8 de setembre, primer dia oficial de la Festa Major, es faran públics els noms de la Pubilleta i de l’Hereu de la Llagosta. A les 20 hores, començarà la cercavila, que inclourà la primera prova de l’Engreskada amb els Saltats i els Volats com a protagonistes. Després del pregó, la plaça d’Antoni Baqué acollirà un espectacle d’humor amb Justo Gómez. Aquesta primera nit de Festa Major també portarà el Corre-tasques, els concerts a la Markesina del Parc Popular, música disco a l’Espai de concerts, la Rotonda Murga i el primer ball de nit al carrer de l’Estació amb Swing Latino.

El dia 9, la Murga oferirà la paella popular. L’Agrupació Sardanista organitzarà una ballada de sardanes i la Room muntarà un festival a la plaça d’Antoni Baqué. Les Llagostes de l’Avern protagonitzaran el Correfoc. Els Volats muntaran un espectacle de ball, mentre que la plaça d’Antoni Baqué acollirà un concert del grup Sevillania i un altre de Requie­bros.

Més tard, hi haurà els concerts al costat del Centre Cultural amb Versión Imposi­b­l­e, entre d’altres. També hi haurà disco mòbil al Parc Popular i ball de nit al carrer de l’Estació amb la sangriada dels Sagrinaris.

El dia 10, es podrà gaudir del concurs de truites i del de pintxos, així com dels concerts de la Markesina i de l’Espai de Concerts del Centre Cultural.

Finalment, dilluns, hi haurà el Ral·li fotogràfic, l’Homenatge a Catalunya i l’Homenatge a la Gent Gran. La Festa Major acabarà amb el Castell de Focs, el veredicte de l’Engreskada i l’espectacle protagonitzat pels humoristes Agustín Jiménez i Luis Larrodera.

Durant la Festa Major, també hi haurà diversos espectacles infantils, així com activitats de les entitats esportives locals.

Publicitat

Publicitat

Més notícies