Dijous, 22 febrer 2024
12.5 C
La Llagosta

La colla dels Saltats va celebrar dissabte el tercer Colours Festival

La colla dels Saltats va celebrar dissabte el tercer Colours FestivalLa plaça de la Sardana va ser l’escenari dissabte de la tercera edició del Saltats Colours Festival. L’activitat de la colla dels Saltats va servir per recaptar fons per a l’organització d’activitats de l’entitat. Els Saltats van comptar amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Llagosta i VIP’s.

L’edició d’aquest any ha comptat amb menys gent que la festa de l’any passat. Tot i això, hi va haver molta animació i les persones assistents van participar molt a l’activitat. Una de les caps de colla, Isa Fernández, ha explicat que “va ser espectacular i ens ho vam passar genial, molt color, molta música; els infants van disfrutar molt”. La jornada festiva dels colors va començar amb la recollida de material. Tot seguit, hi va haver una actuació de Bollywood i el Holi Festival. La tarda va estar amenitzada amb música del discjòquei Armin van Beto, de VIP’s.

Publicitat

Publicitat

Més notícies