Dissabte, 02 març 2024
13.9 C
La Llagosta

Festa Holi amb els Saltats a la plaça de la Sardana demà dissabte

La plaça de la Sardana serà demà l’espai de la tercera edició del Saltats Colours Festival, que recrea la festivitat hindú Holi amb molts seguidors arreu del món. L’activitat està organitzada per la colla dels Saltats amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Llagosta i VIP’s.

La jornada festiva dels colors començarà a partir de les 17 h amb la recollida de material. A les 18 h, hi haurà una actuació de Bollywood; i a les 19 h, el Holi festival. Durant la jornada, hi haurà la música del discjòquei Armin van Beto, de VIP’s, i servei de bar.

Per participar-hi, s’ha de comprar un dels packs que ofereixen els Saltats, a un preu de sis euros, que inclou sis bosses de colors i una consumició. Els tiquets es poden comprar en horari comercial a Tejanos 85, que està a l’avinguda del Primer de Maig, número 11; o divendres a la seu de la colla llagostenca, al carrer de Sant Pau, número 25.

Publicitat

Publicitat

Més notícies