Dimecres, 29 març 2023
12.6 C
La Llagosta

Veus de Dona, satisfeta amb el festival de fi de curs de dansa oriental i fusió

L’entitat local Veus de Dona s’ha mostrat molt satisfeta amb el festival de fi de curs de dansa oriental i fusió. L’activitat es va desenvolupar ahir a la tarda al Centre Cultural.

Al festival van participar, a més de les alumnes d’Oriental Dance de Veus de Dona, el grup de Dansa Oriental de Terra Nostra de Montcada, el Grupo Ghassaly, Hawara, Avalonia, Nessa Mynatur & Tarab, Sheila Kaur & Marian i Verònica Sala. Més de 40 ballarines van pujar a l’escenari del Centre Cultural.

D’altra banda, Veus de Dona organitza aquest estiu un taller de Dansa Consciència que començarà el 6 de juliol. Una altra activitat per a dones d’aquest estiu, però que organitza el Centre de Recursos i Informació per a Dones, és el grup de suport i creixement personal per a dones.

Publicitat

Publicitat

Més notícies