Dimecres, 21 febrer 2024
12.5 C
La Llagosta

Petits incidents durant la revetlla i el dia de Sant Joan

La Policia Local va extingir un petit incendi que es va declarar durant la revetlla de Sant Joan al balcó d’un pis del barri de Vecasa que dona al carrer de la Constitució. Aquest va ser l’únic incident remarcable durant la Nit de Sant Joan a la Llagosta.

El foc va cremar el tendal del balcó d’un sisè pis i va causar també danys al setè. Els agents de la Policia Local van apagar les flames després d’accedir al pis de la vuitena planta, ja que als altres habitatges no hi havia ningú quan es va declarar l’incendi.

Quan els bombers van arribar-hi, ja havia estat apagat el foc. Tot i així, els bombers van accedir a l’habitatge del sisè pis per comprovar que no hi hagués foc latent a l’interior. Fonts policials han comentat que la probable causa de l’incendi hauria estat un coet pirotècnic.

D’altra banda, dissabte al matí, un petit incendi també va cremar 300 metres lineals de matolls a la riera Seca, al marge del carrer de Josep Montserrat. Els bombers es van encarregar d’apagar les flames, que probablement també s’haurien generat a causa d’un petard.

Foguera tranquil·la
Durant la nit de Sant Joan, no es van registrar incidents al recinte firal, on havia estat instal·lada la foguera de la revetlla. La colla de diables Les Llagostes de l’Avern ha fet un balanç positiu de la revetlla. Els responsables de l’entitat han indicat que cada vegada més gent s’apropa a la foguera que crema al recinte firal.

Les Llagostes de l’Avern van anar fins a Mollet per recollir la Flama del Canigó. Els corredors van arribar per l’avinguda de l’Onze de Setembre, des d’on es va fer una cercavila fins al recinte firal del final del carrer de l’Estació. Els diables de la Llagosta van encendre la foguera.

Les Llagostes de l’Avern van convidar a xocolata i coca a totes les persones assistents. El president de l’entitat, Gabriel Lorenzo, s’ha mostrat molt satisfet amb un acte “que cada any compta amb més gent, que entén cada vegada més que significa la Flama del Canigó”.

Publicitat

Publicitat

Més notícies