Dimecres, 21 febrer 2024
12.5 C
La Llagosta

Les Llagostes de l’Avern portaran la Flama del Canigó per la revetlla de Sant Joan

La colla de diables Les Llagostes de l’Avern portarà la Flama del Canigó fins a la foguera de la revetlla de Sant Joan, que tindrà lloc aquest divendres amb activitats al recinte firal des de les 20.30 h.

Les Llagostes de l’Avern es desplaçaran fins a Mollet per portar la Flama del Canigó, que hauran fet arribar fins a la localitat molletana nou membres del Club Muntanyenc de Mollet. Els portadors llagostencs entraran la Flama del Canigó a la Llagosta per l’avinguda de l’Onze de Setembre a partir de les 20.30 h. En aquest emplaçament, es preveu iniciar una cercavila a partir de les 21 h travessant el carrer de l’Estació fins arribar al recinte firal, on hi haurà la foguera.

El recinte firal comptarà amb animació a partir de les 20.30 h amb una xocolatada popular i, a les 21.30 h, s’encendrà la foguera de la revetlla de Sant Joan.

Publicitat

Publicitat

Més notícies