Dilluns, 20 març 2023
15.6 C
La Llagosta

La plataforma Aigua és democràcia organitza avui una xerrada al Centre Cultural

La plataforma Aigua és democràcia organitza avui una xerrada sobre el futur de la concessió del subministrament d’aigua a la Llagosta. L’activitat es desenvoluparà a partir de 19.30 h al Centre Cultural.

La xerrada anirà a càrrec de Quim Pérez, membre de l’organització Ecologistes en Acció i de la Plataforma l’Aigua és Vida. Pérez explicarà que l’aigua és un bé universal, públic i necessari, i que amb aquest element vital legalment no es pot fer negoci.

La plataforma l’Aigua és democràcia té com a objectiu que a la Llagosta es faci una consulta popular sobre el futur model de gestió del subministrament d’aigua al municipi. L’entitat ha iniciat una recollida de signatures que presentarà davant de l’Ajuntament perquè es faci aquesta consulta ciutadana.

Aigua és democràcia va néixer a partir d’una iniciativa del col·lectiu La Veu de la Plaça i està format per representants de diferents partits polítics i entitats de la Llagosta.

Publicitat

Publicitat

Més notícies