Dimarts, 31 gener 2023
13 C
La Llagosta

L’Associació de Comerciants organitza una xerrada sobre les xarxes socials

L’Associació de Comerciants i Serveis de la Llagosta organitza aquesta tarda una xerrada sobre xarxes socials i comerç. L’acte està obert a tot el teixit comercial i econòmic de la nostra localitat.

La xerrada es farà de tres a cinc de la tarda al Restaurant Sak. La formadora i gestora de comunitats Dolça González serà l’encarregada de parlar sobre les xarxes socials i el comerç i la visibilitat que poden tenir aquests.

L’activitat és gratuïta, però cal enviar un correu electrònic a acislallagosta@gmail.com per confirmar la participació. L’Associació de Comerciants de la Llagosta també ofereix la possibilitat de dinar, de dues a tres, al restaurant SAK, com a pas previ a la xerrada. El preu del menú és d’onze euros i mig.

Publicitat

Publicitat

Més notícies