Dimecres, 29 març 2023
12.6 C
La Llagosta

L’Escola Municipal de Música obre avui el període de matriculacions per al proper curs

L’Escola Municipal de Música de la Llagosta ha obert avui el termini de matriculacions per al curs 2017-2018. El tràmit es pot fer a la mateixa Escola, situada a la tercera planta de Can Pelegrí, fins al 30 de juny. L’horari de secretaria és de 16 a 20 h.

Caldrà lliurar-hi l’imprès de matriculació degudament omplert i que es pot descarregar al web de l’Ajuntament, així com l’original i fotocòpia del DNI o el NIE de la persona sol·licitant. També cal adjuntar dues fotografies tipus carnet i el número de la llibreta o compte bancari. En el cas de sol·licitar alguna de les bonificacions, caldrà aportar la documentació que així ho justifiqui.

De cara al proper curs, tant l’oferta formativa com els preus seran els mateixos. La formació de música i moviment per als infants de P4 fins a segon de Primària així com per als infants amb necessitats educatives especials té una quota mensual de 10 euros. A partir de P5, fins a segon de Primària, s’ofereix la possibilitat d’introduir-se al món dels instruments. En aquest cas, el preu és de 25 euros al mes.

La formació bàsica per a infants a partir de segon de Primària fins a adults té una tarifa de 50 euros mensuals. Aquest tipus de formació inclou llenguatge musical, coral i instruments. També hi ha la possibilitat d’escollir un segon instrument per 20 euros mensuals. Els mateixos preus són els que s’estableixen per a la formació avançada.

L’oferta formativa del centre es complementa amb el programa Música a mida. En aquest cas, hi ha classes d’instrument (de 25 a 60 euros, segons la modalitat), Llenguatge musical (15 euros), Coral els Petits Oxalaires (5 euros), els Oxalaires i Oxalà (10 euros) i Conjunts instrumentals per projectes (10 euros).

L’Escola Municipal de Música de la Llagosta ofereix estudis de fins a setze instruments, entre els quals es troben piano, guitarra, flauta, saxofon, violí o percussió.

Tota la informació referent als cursos, preus i bonificacions de l’Escola Municipal de Música es troben al web municipal (www.llagosta.cat).

Publicitat

Publicitat

Més notícies