Divendres, 31 març 2023
16 C
La Llagosta

El jurat decideix les tres obres finalistes del Concurs de cartells de la Festa Major

El jurat del Concurs de cartells de la Festa Major 2017 ha escollit aquest matí les tres obres finalistes. Les propostes estan signades amb els següent pseudònims: Fuego 17, Periwinkle i Retalls de Festa Major. Les tres obres finalistes seran sotmeses a votació popular en un procés participatiu, que se celebrarà del 2 al 23 de juny. La ciutadania podrà votar al web del 08centvint o, presencialment, a l’OAC.

La comunicació del resultat final i el lliurament de premis es realitzarà el 27 de juny a les 19 hores a la sala de plens de l’Ajuntament. S’estableix un primer premi de 500 euros per al cartell guanyador; un segon de 200 i un tercer, de 100. En aquesta ocasió, s’han presentat deu cartells al certamen.

Publicitat

Publicitat

Més notícies