El jurat decideix les tres obres finalistes del Concurs de cartells de la Festa Major

0
47

El jurat del Concurs de cartells de la Festa Major 2017 ha escollit aquest matí les tres obres finalistes. Les propostes estan signades amb els següent pseudònims: Fuego 17, Periwinkle i Retalls de Festa Major. Les tres obres finalistes seran sotmeses a votació popular en un procés participatiu, que se celebrarà del 2 al 23 de juny. La ciutadania podrà votar al web del 08centvint o, presencialment, a l’OAC.

La comunicació del resultat final i el lliurament de premis es realitzarà el 27 de juny a les 19 hores a la sala de plens de l’Ajuntament. S’estableix un primer premi de 500 euros per al cartell guanyador; un segon de 200 i un tercer, de 100. En aquesta ocasió, s’han presentat deu cartells al certamen.

Publicitat