Avui, finalitza el període de lliurament d’obres per al Concurs de cartells de la Festa Major

0
82

Avui, acaba el període de presentació d’obres per participar en el Concurs de cartells de la Festa Major 2017. Les persones interessades han de lliurar els seus cartells a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania. El format ha de ser DIN A3 en orientació vertical i haurà d’incloure les frases Festa Major de la Llagosta 2017 i del 8 a l’11 de setembre. A més, cal reservar un espai per a l’escut de l’Ajuntament. El jurat, format per professio­nals del disseny gràfic, representants dels mitjans de comunicació i membres de l’organització, seleccionarà les tres obres finalistes demà a les 10.30 hores a la sala de plens de l’Ajuntament. La reunió estarà oberta al públic.

Les tres obres finalistes seran sotmeses a votació popular en un procés participatiu, que se celebrarà del 2 al 23 de juny. La ciutadania podrà votar al web del 08centvint o, presencialment, a l’OAC. La comunicació del resultat final i el lliurament de premis es realitzarà el 27 de juny a les 19 hores a la sala de plens de l’Ajuntament. S’estableix un primer premi de 500 euros per al cartell guanyador; un segon de 200 i un tercer, de 100.

Publicitat