Dilluns, 26 febrer 2024
13.7 C
La Llagosta

Avui, finalitza el període de lliurament d’obres per al Concurs de cartells de la Festa Major

Avui, acaba el període de presentació d’obres per participar en el Concurs de cartells de la Festa Major 2017. Les persones interessades han de lliurar els seus cartells a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania. El format ha de ser DIN A3 en orientació vertical i haurà d’incloure les frases Festa Major de la Llagosta 2017 i del 8 a l’11 de setembre. A més, cal reservar un espai per a l’escut de l’Ajuntament. El jurat, format per professio­nals del disseny gràfic, representants dels mitjans de comunicació i membres de l’organització, seleccionarà les tres obres finalistes demà a les 10.30 hores a la sala de plens de l’Ajuntament. La reunió estarà oberta al públic.

Les tres obres finalistes seran sotmeses a votació popular en un procés participatiu, que se celebrarà del 2 al 23 de juny. La ciutadania podrà votar al web del 08centvint o, presencialment, a l’OAC. La comunicació del resultat final i el lliurament de premis es realitzarà el 27 de juny a les 19 hores a la sala de plens de l’Ajuntament. S’estableix un primer premi de 500 euros per al cartell guanyador; un segon de 200 i un tercer, de 100.

Publicitat

Publicitat

Més notícies