Diumenge, 29 gener 2023
4.9 C
La Llagosta

L’alcalde participa en una tertúlia amb alumnes del Centre de Secundària Balmes

L’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, ha participat aquest matí en una tertúlia amb estudiants de quart d’ESO del Centre de Secundària Balmes. La trobada ha tingut lloc en una de les aules d’aquesta escola.

Una bona part de la xerrada s’ha centrat en l’oci per a joves a la Llagosta. Els estudiants de la Balmes han demanat la creació d’espais per a adolescents. Un altres dels temes que ha centrat la conversa ha estat la Festa Major. Els joves han plantejat que els agradaria tenir més activitats adreçats a ells. L’alcalde els ha animat a participar en la Comissió de Festa Major per proposar aquelles activitats que més els interessin. L’estat del Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert també ha estat una altra de les qüestions plantejades per l’alumnat del centre de secundària.

Publicitat

Publicitat

Més notícies