Diumenge, 21 abril 2024
15.2 C
La Llagosta

El Parc Popular acollirà dissabte la tercera edició del Saltats Crazy Festival

La colla dels Saltats celebrarà la tercera edició del Saltats Crazy Festival al Parc Popular durant tota la jornada de demà dissabte. L’activitat servirà per recaptar fons per a la Fundació 5p- i per a la investigació sobre l’ELA.

El programa del festival de la colla llagostenca començarà al matí amb una sessió de zumba d’Isa a les 10.30 h i amb animació infantil amb el grup La Panfleta a les 11.30 h. Al migdia, hi haurà una botifarrada solidària. A la tarda, les activitats es reprendran amb una sessió de kick boxing júnior, del Tàpia Team de Terrassa, a les 16.45 h, que farà una sessió també per a adults de boxa tailandesa, a les 18.30 h. També, hi haurà una classe de cardio hiit, dirigida per Juan Carlos Rodríguez Tapia, El Capo, a les 17.30 h.

La jornada comptarà amb l’actuació del grup musical de la Llagosta La Pringá, que tindrà lloc a partir de les 19.30 h. Poc després, es farà el sorteig d’una rifa solidària amb productes donats per diversos comerços de la Llagosta. Durant tot el dia, hi haurà inflables infantils gratuïts.

Publicitat

Publicitat

Més notícies