Diumenge, 21 abril 2024
15.2 C
La Llagosta

La Fira de Sant Ponç de la Llagosta se celebra aquest cap de setmana

Més d’una trentena de parades d’artesania ompliran aquest cap de setmana el passeig de l’avinguda de l’Onze de Setembre amb la Fira de Sant Ponç, que organitza l’Ajuntament de la Llagosta.

Les parades estaran obertes des de les 11 fins a les 21.30 h dissabte i diumenge. Durant les dues jornades, la nostra localitat serà testimoni de demostracions d’oficis antics, com ara la fabricació de cistells o fer el pa amb forn de llenya, entre altres. A més, hi haurà parades amb productes d’alimentació, de plantes remeieres, artesanes i atraccions infantils. “És una bona oportunitat per veure oficis d’artesans a la nostra localitat. Dissabte i diumenge s’omplira el passeig de l’avinguda de l’Onze de Setembre amb productes amb molta tradició”, ha avançat el regidor de Cultura, Mariano García.

A la Fira de Sant Ponç, també instal·laran parades l’Asociación de Pensionistas y Jubilados de La Llagosta, Aspayfacos, l’Escola de pintura de la Casa del Pueblo i Daora la Llagosta amb el Sàhara.

Publicitat

Publicitat

Més notícies