Dimarts, 28 novembre 2023
13.3 C
La Llagosta

Lluís Llach, diputat de Junts pel Sí, defensa a la Llagosta la celebració del referèndum

Lluís Llach, diputat al Parlament de Catalunya de Junts pel Sí, ha respost als dubtes en favor d’una Catalunya independent al Centre Cultural de la nostra localitat. L’acte ha tingut lloc aquesta tarda i ha estat organitzat per l’Assemblea Nacional Catalana en el marc de la campanya Fem Futur!.

La xerrada ha començat amb una explicació sobre perquè Llach es va vincular a Junts pel Sí i ha remarcat que per la voluntat d’aconseguir una Catalunya independent. A més, ha explicat el suport de la ciutadania catalana per aconseguir la independència. “Estem treballant per fer possible la independència i mirarem de fer-la. Hi ha una quantitat important de persones, de més de dos milions, que volen la independència; doncs tenim moltes possibilitats, tot i l’oposició de l’Estat”, ha dit Llach.

Els assistents han pogut fer preguntes al diputat català. Gran part d’aquestes s’han centrat en el futur del possible referèndum que planteja el govern català. “Si no es fa el referèndum, vol dir que no hem fet bé la feina. Nosaltres ho estem preparant tot perquè es faci, però l’Estat té molts recursos. La pregunta s’hauria de fer al revés: gosarà l’Estat fer alguna cosa tant forta com per impedir el referèndum d’una societat que del 70 al 80% vol votar?”, ha preguntat Llach, que ha remarcat: “això és el seu problema. Nosaltres el que hem de fer és preparar-ho tot per poder votar”.

Publicitat

Publicitat

Més notícies