Dilluns, 26 febrer 2024
13.7 C
La Llagosta

Bona acollida del sopar solidari per la leucèmia organitzat per la colla dels Volats

La colla dels Volats ha fet un balanç positiu del sopar i les activitats solidàries que va realitzar dissabte al Centre Cultural. A faltar de saber la quantitat final recaptada, els organitzadors s’han mostrat satisfets de com es va desenvolupar tot i de la resposta de la gent. L’acte va servir per sumar esforços amb la campanya Imparables de la Fundació Josep Carreras contra la leucèmia.

Més de 130 persones van assistir al sopar solidari. A l’entrada, els Volats van instal·lar un photocall per anar amenitzant la vetllada. Després del sopar, es va fer una subhasta d’objectes donats pel mateix Josep Carreras, el FC Barcelona, el RCD Espanyol, el jugador d’handbol llagostenc Antonio García, del grup La Pegatina, dels autors del llegendari disc compacte Max Mix i de l’empresa Molduras Hergon. Els organitzadors també van realitzar una rifa.

La nit va acabar amb una disco mòbil a càrrec de l’Associació de DJ’s de la Llagosta, VIPS. “El sopar va anar molt bé, la gent va quedar molt contenta i nosaltres també, encara que molt cansats”, ha manifestat  Sonia Poyato, membre dels Volats i una de les responsables de l’organització d’aquesta campanya solidària.

La propera activitat que portarà a terme la colla dels Volats serà la venda de roses taronges, el color de la campanya Imparables, durant la festa de Sant Jordi.

 

Publicitat

Publicitat

Més notícies