Divendres, 19 juliol 2024
28.5 C
La Llagosta

Els Volats recapten més de 7.000 euros contra la leucèmia

La colla dels Volats ha tancat la campanya solidària per a la Fundació Josep Carreras contra la leucèmia amb un total de 7.156,60 euros recaptats. La darrera activitat va ser la quarta edició de la Zumba Familiar, que es va desenvolupar dissabte a la plaça d’Antoni Baqué. Durant la jornada, els Volats van organitzar diversos actes. Al matí, s’hi van desenvolupar activitats infantils amb la participació també dels membres d’Aspayfacos. A la tarda, 120 persones van participar en la zumba.

A l’acte, va assistir Regina Díez, membre de la Fundació Josep Carreras. Durant els darrers mesos, els Volats han portat a terme diferents actes per recollir diners per a aquesta institució. Un sopar amb una subhasta de diversos productes, venda de roses i de materials de la Fundació Josep Carreras són algunes de les accions que ha organitzat l’entitat.

 

 

 

Publicitat

Publicitat

Més notícies