Diumenge, 21 abril 2024
15.2 C
La Llagosta

Volats organitza demà dissabte un sopar i una subhasta contra la leucèmia

El Centre Cultural acollirà demà el sopar solidari contra la leucèmia organitzat per la colla dels Volats. Un total de 138 persones han fet la seva reserva per prendre part en aquesta acció solidària, que començarà a les 20.30 h.

La recaptació de la jornada se sumarà als diners aconseguits durant els darrers mesos, que aniran destinats a la Fundació Josep Carreras. Els Volats han posat parades per vendre material de la campanya Imparables i han distribuït pels comerços de la Llagosta dolços de xocolata de la Fundació i guardioles solidàries.

Demà dissabte, a més del sopar, hi haurà una subhasta solidària oberta a tota la població a partir de les 22.30 h. Entre els obsequis que se subhastaran, hi ha un llibre dedicat pel mateix Josep Carreras, una samarreta signada pels jugadors del Barça, una altra signada pel conjunt de futbol sala del club blaugrana, una pilota de futbol signada pels jugadors del RCD Espanyol, un CD signat pels DJ’S del llegendari MAX MIX, un altre CD i material de promoció de la Pegatina i una samarreta del jugador d’handbol llagostenc Antonio García Robledo. Sonia Poyato, membre la colla dels Volats i una de les responsables de l’organització de la campanya solidària, diu que estan “molt contents amb la resposta de la gent” i que “els preparatius del sopar i la subhasta van molt bé, però estem una mica nerviosos”.

Les persones que no puguin assistir al sopar ni a la subhasta, també tenen l’oportunitat de fer la seva aportació solidària a través del compte corrent que els Volats han obert a la Caixa (ES94 2100 0306 45 0200217704) amb el concepte Imparables.

Després d’aquest sopar, la Colla dels Volats farà dues activitats més per recaptar fons per a la Fundació Josep Carreras. El dia de Sant Jordi vendrà roses taronges, que és el color que es fa servir en la campanya Imparables, i el dia 27 de maig organitzarà la IV Zumba familiar.

Publicitat

Publicitat

Més notícies