Divendres, 23 febrer 2024
13.9 C
La Llagosta

Héctor Gil, nou president de l’Associació de Comerciants de la Llagosta

Héctor Gil és el nou president de l’Associació de Comerciants i Serveis (ACIS) de la Llagosta en substitució de Jaime Carretero. L’entitat va celebrar ahir a la tarda una assemblea general de socis per renovar la junta directiva i presentar l’estat de comptes.

Durant la reunió, que va tenir lloc a la Sala de Plens de l’Ajuntament de la Llagosta, Héctor Gil va prendre el relleu de Jaime Carretero, que ha estat al capdavant de l’ACIS durant els últims tres anys. Tampoc segueix al càrrec el fins ara vicepresident i tresorer de l’entitat, Daniel Ramacciotti. Antonia Guevara és ara la vicepresidenta i Carmen Hurtado, la tresorera. La resta de membres de la junta directiva la conformen dues dones més: Clara Alfaro, com a secretària, i María Jesús Bermúdez, com a vocal.

 

Publicitat

Publicitat

Més notícies