Divendres, 19 juliol 2024
28.5 C
La Llagosta

Una vintena de persones formen part de la Comissió de Festa Major 2017

Can Pelegrí va acollir ahir a la tarda la reunió definitiva per a la constitució de la Comissió de la Festa Major de 2017. Una vintena de persones formen aquesta comissió, que s’encarregarà d’elaborar la programació de la festa gran de la nostra localitat.

La trobada, que estava oberta a tota la ciutadania i a qualsevol persona que volgués pot formar part d’aquest grup de treball, va aplegar un bon nombre de persones vinculades a entitats locals i d’altres que hi van assistir a títol personal. La comissió es reunirà a partir d’ara quinzenalment.

Tal com estava previst, la Comissió de la Festa Major tindrà dos grups de treball, el de Cultura i el de Joventut. Ahir, a més de constituir-se oficialment, els dos grups van començar a treballar.

El grup de Cultura va analitzar com es presenta la Festa Major, les activitats que ja formen part d’una manera gairebé permanent de la programació i les novetats que es podrien introduir. El regidor de Cultura, Mariano García, creu que el funcionament conjunt dels dos grups “permetrà que puguem prendre decisions ràpidament pel que fa a la conformació de la programació de la Festa Major”.

La subcomissió de Joventut també va recollir propostes realitzades per entitats locals. Les persones membres d’aquest grup de treball plantegen el manteniment dels escenaris de la plaça de l’Alcalde Sisó Pons i el de la marquesina del Parc Popular. El regidor de Joventut, Fran Ruiz, ha manfestat que “els espais introduïts l’any passat es mantindran i la intenció és poder realitzar millores”.

Publicitat

Publicitat

Més notícies