Dimarts, 27 febrer 2024
14.3 C
La Llagosta

L’ACIS celebra avui una assemblea per escollir nou president, vicepresident i tresorer

L’Associació de Comerciants i Serveis (ACIS) de la Llagosta celebrarà avui una assemblea general de socis per renovar la junta directiva de l’entitat. El president, Jaime Carretero, i el vicepresident i tresorer, Daniel Ramacciotti, no continuaran al capdavant de l’associació de comerciants. L’assemblea tindrà lloc a partir de les 15 h a la Sala de Plens de l’Ajuntament de la Llagosta i han estat convocats tots els socis de l’entitat. A més, es presentarà l’estat de comptes de l’associació.

Jaime Carretero, que fa tres anys va accedir a la presidència de l’ACIS, ha explicat que ara per ara no s’ha rebut cap notificació de la presentació d’una junta directiva alternativa. Carretero ha afegit que, si s’acaba confirmant que no es presenta cap candidatura alternativa, els càrrecs vacants, que seran el de president, vicepresident i tresorer, es designaran entre les persones interessades que ja formen part de la junta i les que assisteixin a la reunió i s’hi vulguin sumar.

Publicitat

Publicitat

Més notícies