Diumenge, 21 abril 2024
15.2 C
La Llagosta

El jutge acorda desallotjar el bloc de pisos ocupat a la Llagosta

El Jutjat número 2 de Mollet que porta el cas per l’ocupació il·legal del bloc de pisos del carrer de Sant Francesc de la Llagosta ha acordat el desallotjament de l’edifici. El jutge ha pres la decisió després de prendre declaració a totes les parts implicades, segons han informat fonts del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya. El desallotjament està previst per a demà a partir de les 8 del matí.

El bloc del carrer de Sant Francesc va ser ocupat el 21 de febrer. Quan es va produir l’ocupació, una desena de famílies de la Llagosta estaven a punt de comprar els pisos al seu actual propietari, el BBVA. En els darrers dies, s’han fet diverses manifestacions, amb el suport d’un bon nombre de veïns i veïnes de la Llagosta, per demanar als okupes que marxessin i per mostrar la solidaritat amb els afectats.

Una de les persones afectades, Raquel Quelart, que és veïna de la Llagosta ha agraït avui el suport que han rebut durant tot aquest conflicte “de l’Ajuntament, de l’alcalde i de diversos regidors, així com dels Mossos d’Esquadra i de la ciutadania”. Aquesta veïna de la Llagosta ha explicat que les famílies afectades esperen poder anar a viure als seus pisos aviat: “Haurem de veure abans com els han deixat, però esperem entrar-hi en les properes setmanes”.

Publicitat

Publicitat

Més notícies