Diumenge, 21 abril 2024
15.2 C
La Llagosta

Els centres educatius de la Llagosta inicien les jornades de portes obertes

Avui comencen les jornades de portes obertes als centres d’ensenyament de la Llagosta. Aquestes visites són el pas previ a les preinscripcions per al curs 2017-2018. Les escoles d’ensenyament infantil i primari, les d’ensenyament secundari, les escoles bressol i la d’adults mostraran a les persones interessades les seves instal·lacions i els seu projectes educatius. Aquest any, l’Escola Municipal de Música també organitzarà una jornada de portes obertes.

El primer centre a mostrar les seves instal·lacions i la seva oferta educativa serà el Centre de Formació de Persones Adultes. L’Escola d’Adults de la nostra localitat es pot visitar avui dimarts al matí, d’11 a 12.30 h, i a la tarda, de 16.30 a 18 h.

Els centres d’ensenyament infantil i primari començaran demà dimecres les jornades de portes obertes. Demà, seran dos els centres que obriran les seves portes. L’Escola concertada Gilpe farà dues sessions, a les 9.30 i a les 15.30 h. Aquest centre també ha preparat una jornada de portes obertes per al 17 de març en el mateix horari. L’Escola Sagrada Família organitzarà demà dues visites, a les 12 h i a les 15.10 h.

Divendres, 10 de març, serà el torn del Joan Maragall, que també farà dues sessions, a les 9.15 i a les 15.15 h. Per últim, l’Escola Les Planes realitzarà la jornada de portes obertes el 17 de març, també en sessions de matí i tarda, a les 9.30 i a les 15.15 h.

Secundària i escola bressol
Pel que fa als centres d’Educació Secundària Obligatòria, el primer a obrir les seves portes serà l’Institut Marina, que ha preparat una sessió informativa i una visita demà dimecres a les 18 h. El Centre de secundària concertat Balmes ho farà el 15 de març a la mateixa hora.

Les escoles bressol faran més tard les jornades de portes obertes. L’Escola Bressol Niu Blau ha preparat la jornada per al dissabte 1 d’abril, d’11 a 13 h. L’Escola Bressol Municipal Cucutras es podrà visitar el 4 d’abril al matí, d’11.30 a 13 h, i a la tarda, de 16.30 a 18.30 h.

Per últim, l’Escola Municipal de Música farà una jornada de portes obertes el divendres 5 de maig a les 17 h.

Les jornades de portes obertes tenen com a objectiu donar a conèixer els centres d’ensenyament abans de realitzar la preinscripció. Les sessions estan adreçades a totes aquelles famílies que hagin de matricular els seus fills el proper curs. La preinscripció per al segon cicle d’educació infantil, primària i secundària obligatòria es podrà fer del 23 de març al 4 d’abril.

Publicitat

Publicitat

Més notícies