Els centres educatius de la Llagosta inicien les jornades de portes obertes

0
106

Avui comencen les jornades de portes obertes als centres d’ensenyament de la Llagosta. Aquestes visites són el pas previ a les preinscripcions per al curs 2017-2018. Les escoles d’ensenyament infantil i primari, les d’ensenyament secundari, les escoles bressol i la d’adults mostraran a les persones interessades les seves instal·lacions i els seu projectes educatius. Aquest any, l’Escola Municipal de Música també organitzarà una jornada de portes obertes.

El primer centre a mostrar les seves instal·lacions i la seva oferta educativa serà el Centre de Formació de Persones Adultes. L’Escola d’Adults de la nostra localitat es pot visitar avui dimarts al matí, d’11 a 12.30 h, i a la tarda, de 16.30 a 18 h.

Els centres d’ensenyament infantil i primari començaran demà dimecres les jornades de portes obertes. Demà, seran dos els centres que obriran les seves portes. L’Escola concertada Gilpe farà dues sessions, a les 9.30 i a les 15.30 h. Aquest centre també ha preparat una jornada de portes obertes per al 17 de març en el mateix horari. L’Escola Sagrada Família organitzarà demà dues visites, a les 12 h i a les 15.10 h.

Divendres, 10 de març, serà el torn del Joan Maragall, que també farà dues sessions, a les 9.15 i a les 15.15 h. Per últim, l’Escola Les Planes realitzarà la jornada de portes obertes el 17 de març, també en sessions de matí i tarda, a les 9.30 i a les 15.15 h.

Secundària i escola bressol
Pel que fa als centres d’Educació Secundària Obligatòria, el primer a obrir les seves portes serà l’Institut Marina, que ha preparat una sessió informativa i una visita demà dimecres a les 18 h. El Centre de secundària concertat Balmes ho farà el 15 de març a la mateixa hora.

Les escoles bressol faran més tard les jornades de portes obertes. L’Escola Bressol Niu Blau ha preparat la jornada per al dissabte 1 d’abril, d’11 a 13 h. L’Escola Bressol Municipal Cucutras es podrà visitar el 4 d’abril al matí, d’11.30 a 13 h, i a la tarda, de 16.30 a 18.30 h.

Per últim, l’Escola Municipal de Música farà una jornada de portes obertes el divendres 5 de maig a les 17 h.

Les jornades de portes obertes tenen com a objectiu donar a conèixer els centres d’ensenyament abans de realitzar la preinscripció. Les sessions estan adreçades a totes aquelles famílies que hagin de matricular els seus fills el proper curs. La preinscripció per al segon cicle d’educació infantil, primària i secundària obligatòria es podrà fer del 23 de març al 4 d’abril.

Publicitat