Dijous, 25 abril 2024
13.6 C
La Llagosta

Cassolada en contra de l’ocupació dels pisos del carrer de Sant Francesc

Nova cassolada en contra de l’ocupació del bloc de pisos del carrer de Sant Francesc de la Llagosta. Un grup de persones s’ha manifestat avui amb cassoles i xiulets.

Durant la manifestació, que ha comptat amb l’assistència dels afectats, s’ha tornat a demanar la marxa immediata de les persones que hi ha dins del bloc de pisos. Actualment, segons se’ls ha informat a les persones afectades, només queda un pis ocupat i la resta d’okupes haurien marxat per la pressió ciutadana dels darrers dies.

La problemàtica amb el bloc de pisos ocupat s’arrossega des de dimarts de la setmana passada i els afectats no cessaran a organitzar noves manifestacions davant del bloc de pisos fins que se solucioni. La intenció dels afectats és organitzar una nova manifestació diumenge a les 19 h.

Publicitat

Publicitat

Més notícies