Cassolada en contra de l’ocupació dels pisos del carrer de Sant Francesc

0
110

Nova cassolada en contra de l’ocupació del bloc de pisos del carrer de Sant Francesc de la Llagosta. Un grup de persones s’ha manifestat avui amb cassoles i xiulets.

Durant la manifestació, que ha comptat amb l’assistència dels afectats, s’ha tornat a demanar la marxa immediata de les persones que hi ha dins del bloc de pisos. Actualment, segons se’ls ha informat a les persones afectades, només queda un pis ocupat i la resta d’okupes haurien marxat per la pressió ciutadana dels darrers dies.

La problemàtica amb el bloc de pisos ocupat s’arrossega des de dimarts de la setmana passada i els afectats no cessaran a organitzar noves manifestacions davant del bloc de pisos fins que se solucioni. La intenció dels afectats és organitzar una nova manifestació diumenge a les 19 h.

Publicitat