Diumenge, 21 abril 2024
15.2 C
La Llagosta

Nova manifestació en contra de l’ocupació dels pisos del carrer de Sant Francesc

Aquest vespre, hi ha hagut una nova manifestació davant dels pisos ocupats del carrer de Sant Francesc. Els afectats, i un bon nombre de persones, han tornat a sortir al carrer davant del bloc de pisos per demanar la marxa immediata de les persones que van ocupar fa una setmana els habitatges.

Les famílies afectades estan a l’espera d’una reunió amb el banc propietari dels pisos, el BBVA, que tindrà lloc demà, per conèixer en quin punt està la mediació amb els ocupants del bloc de pisos. Paral·lelament, la denúncia presentada segueix el seu curs. “En alguns d’aquests casos, hi ha jutges que decideixen que el desallotjament sigui exprés. En aquest cas, amb tota l’alarma social i els testimonis, esperen que així sigui”, admet un dels afectats, Josep Martínez, que afegeix: “si el desallotjament és exprés, pot ser d’un dia a l’altre, però no ho sabem”.

L’Ajuntament de la Llagosta ha presentat un informe als Mossos d’Esquadra per certificar que cap de les persones que han ocupat els pisos ha demanat ajuda als serveis socials municipals. “Cap d’ells té un informe de vulnerabilitat social. No estem davant de casos de pobresa o d’emergència social”, explica l’alcalde, Óscar Sierra, sobre les persones que han ocupat els pisos. L’alcalde ha estat present a la concentració d’aquesta tarda, així com altres regidors de l’Ajuntament de la Llagosta.

Publicitat

Publicitat

Més notícies