Una vintena de persones assisteixen a la reunió de la Comissió de la Festa Major de 2017

0
80

Can Pelegrí va acollir ahir la primera reunió de la Comissió de la Festa Major de 2017, que va comptar amb la participació d’una vintena de persones, algunes d’elles a títol individual i altres com a representants d’entitats de la nostra localitat. Durant la trobada, es va confirmar que aquest any hi haurà una única comissió, amb dues subcomissions, una de Cultura i una altra de Joventut. A més, es va explicar que el pressupost de la Festa Major per a activitats de Cultura i de Joventut serà el mateix que el del 2016.

La propera reunió de la Comissió de la Festa Major de 2017 tindrà lloc el 7 de març a les 19 hores a Can Pelegrí. Qualsevol persona hi pot assistir. La Comissió es constituirà definitivament en una tercera reunió, que se celebrarà a finals de març o principis d’abril. Ja s’ha acordat la contractació de dos grups, All-Star Karaoke Band i Versión Imposible.

Publicitat