Dijous, 25 abril 2024
12.3 C
La Llagosta

Els perruquers Antonio i Alberto Rodríguez participen al concurs ‘American Barber Battle’

Els perruquers de la Llagosta Antonio i Alberto Rodríguez, del Barber del Vallès, han valorat positivament la seva participació al concurs internacional American Barber Battle. La competició va tenir lloc diumenge a Barcelona.

Cap dels dos perruquers va assolir un lloc al podi de les diferents categories en les quals es van presentar. Antonio Rodríguez va fer-ho en la modalitat Només Tisora, on defensava el segon lloc de l’any 2016; mentre que Alberto Rodríguez participava per primer cop i ho feia en Degradat més ràpid i Tall de barba.

En cada categoria, hi havia una vintena de participants amb perruquers de tota Espanya i d’altres països, sobretot dels Estats Units. Aquest ha estat el segon any que es feia un campionat d’aquest tipus a Barcelona, que és un certamen amb molta tradició als Estats Units.

Publicitat

Publicitat

Més notícies