Divendres, 24 maig 2024
16.4 C
La Llagosta

El llagostenc Antonio Rodríguez, aspirant a millor perruquer masculí d’Espanya

antonio perruquer 006
Antonio Rodríguez (assegut) i el seu fill Alberto a l’establiment que regenten tots dos a la Llagosta.

El perruquer de la Llagosta Antonio Rodríguez, conegut també com “el barber del Vallès”, ha estat escollit per participar al Campionat d’Espanya de Perruqueria Masculina, que tindrà lloc el proper octubre a la ciutat d’Albacete. Rodríguez ha estat seleccionat pel Gremi Provincial Artesà de Perruqueria i Bellesa de Barcelona (Gremi art bcn) juntament amb dos aspirants més de la província.

Aquest dilluns a les 16 h, els tres perruquers oferiran una demostració davant del públic de Cosmobelleza, la fira internacional de l’estètica i la perruqueria que se celebra al recinte Fira de Barcelona. L’acte també servirà per presentar-los com a candidats al títol del millor perruquer masculí. Al concurs d’Albacete, Antonio i la resta d’aspirants hauran de fer dues proves: un tallat de cabells ‘clàssic’, que puntua individualment, i un altre de ‘fantasia’, d’execució lliure i treballat en equip. Tot i que falten més de sis mesos, Antonio ja entrena cada setmana per poder oferir el millor pentinat de la competició.

Antonio Rodríguez acumula 47 anys d’experiència com a perruquer a les espatlles. Des de llavors, exerceix la professió a la Llagosta, on s’ha guanyat una clientela fidel tant del municipi com d’arreu de la província, ja que cada setmana rep la visita de desenes de clients que vénen expressament de fora perquè els faci un tallat de cabells. Tot plegat, ha fet que s’hagi guanyat el sobrenom de “el barber del Vallès”, ja que, a banda de portar la seva perruqueria masculina, Rodríguez ofereix nombrosos cursets a tota la comarca. Actualment, el seu fill, l’Alberto, l’acompanya amb les tisores al capdavant del seu establiment, al carrer Montserrat Roig número 2 de la Llagosta.

Publicitat

1 COMENTARI

Comentaris tancats

Publicitat

Més notícies