Dilluns, 26 febrer 2024
13.7 C
La Llagosta

L’Espai de debat educatiu estrena demà dijous nou format

L’Espai de debat educatiu canviarà a partir d’ara de format. Les sessions promogudes per l’Ajuntament de la Llagosta, amb el suport de la Diputació, es faran a diferents llocs. Les darreres trobades han tingut lloc a Can Pelegrí i, anteriorment, s’havien realitzat al Nou Casal. La intenció és apropar aquesta iniciativa a la comunitat educativa de la nostra localitat i ampliar la participació de la ciutadania.

La propera reunió de l’Espai de debat educatiu es farà demà dijous a l’AMPA de l’Escola Les Planes. L’activitat començarà a les 17.30 h. La primera sessió de l’any de l’Espai de debat educatiu estarà dedicada a parlar del respecte al nostre entorn. La trobada comptarà amb la presència de les agents cíviques municipals.

Com les anteriors sessions, la trobada de demà dijous també està oberta a pares i mares, professionals de l’ensenyament i qualsevol persona interessada en l’educació dels infants i joves.

Publicitat

Publicitat

Més notícies