L’Ajuntament facilita la instal.lació de fibra òptica a tot el Polígon industrial

0
26

L’Ajuntament ha adjudicat a l’empresa Modi-Manteniment i Operació d’Infraestructures els treballs d’instal.lació de la infraestructura necessària per tal que hi hagi fibra òptica a tot el Polígon industrial de la nostra localitat. D’aquesta manera, el Consistori dóna una passa molt important de cara a la modernització d’aquesta zona industrial i per augmentar la competitivitat de les empreses d’aquest sector de la Llagosta.

Els mateixos empresaris havien manifestat a l’Ajuntament la situació que es viu al Polígon industrial, on actualment poques indústries disposen del servei fibra òptica i a un preu molt car.

L’Ajuntament va rebre una proposta de l’empresa Adamo Telecom Iberia, que estava disposada a apostar per oferir fibra òptica a les empreses del Polígon industrial de la Llagosta. L’Ajuntament destina 11.872 euros a la instal.lació de cablejat de fibra òptica al Polígon industrial. Aquesta feina es farà a principis de l’any que ve. Posteriorment, les empreses interessades podran contractar el servei amb la firma Adamo Telecom Iberia.

Publicitat

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí