Diumenge, 21 juliol 2024
25.5 C
La Llagosta

L’Ajuntament facilita la instal.lació de fibra òptica a tot el Polígon industrial

L’Ajuntament ha adjudicat a l’empresa Modi-Manteniment i Operació d’Infraestructures els treballs d’instal.lació de la infraestructura necessària per tal que hi hagi fibra òptica a tot el Polígon industrial de la nostra localitat. D’aquesta manera, el Consistori dóna una passa molt important de cara a la modernització d’aquesta zona industrial i per augmentar la competitivitat de les empreses d’aquest sector de la Llagosta.

Els mateixos empresaris havien manifestat a l’Ajuntament la situació que es viu al Polígon industrial, on actualment poques indústries disposen del servei fibra òptica i a un preu molt car.

L’Ajuntament va rebre una proposta de l’empresa Adamo Telecom Iberia, que estava disposada a apostar per oferir fibra òptica a les empreses del Polígon industrial de la Llagosta. L’Ajuntament destina 11.872 euros a la instal.lació de cablejat de fibra òptica al Polígon industrial. Aquesta feina es farà a principis de l’any que ve. Posteriorment, les empreses interessades podran contractar el servei amb la firma Adamo Telecom Iberia.

Publicitat

Publicitat

Més notícies