Divendres, 19 juliol 2024
28.5 C
La Llagosta

La plaça d’Antoni Baqué ha acollit aquest matí els actes del Dia de la lluita contra la sida

Dia contra la sida 2016 (4)Avui, Dia internacional de la lluita contra la sida, s’han desenvolupat durant el matí, a la Llagosta, diferents activitats per conscienciar la ciutadania sobre aquesta malaltia. L’Ajuntament de la Llagosta ha volgut sumar-se així a la lluita contra la sida sense estigmes i amb un esperit de solidaritat.

Les activitats per commemorar el Dia Internacional de la lluita contra la sida a la Llagosta s’emmarquen dins de la programació Fem un pacte? Tracta’m Bé! Entre les 11 h i les 13 h, s’ha instal·lat a la plaça d’Antoni Baqué un estand amb informació sobre la prevenció de la sida, a càrrec de Veus de Dona. Finalment, el grup de teatre TELL no ha pogut realitzar la representació que tenia prevista.

A més, al migdia s’ha confeccionat un llaç vermell gegant amb la col·laboració dels alumnes de quart curs d’ESO del centre educatiu Balmes, persones que visitaven l’estand i alguns regidors i regidores de l’equip de govern. El tècnic en Salut Pública de l’Ajuntament, Lluís Julian, ha explicat que a la Llagosta hi ha una vintena de persones afectades per la sida. Julian ha insistit que cal seguir lluitant contra la sida i  que “una part important és la prevenció combinada, promovent que la gent es faci conscient del problema”.

 

 

Publicitat

Publicitat

Més notícies