La plaça d’Antoni Baqué ha acollit aquest matí els actes del Dia de la lluita contra la sida

0
73

Dia contra la sida 2016 (4)Avui, Dia internacional de la lluita contra la sida, s’han desenvolupat durant el matí, a la Llagosta, diferents activitats per conscienciar la ciutadania sobre aquesta malaltia. L’Ajuntament de la Llagosta ha volgut sumar-se així a la lluita contra la sida sense estigmes i amb un esperit de solidaritat.

Les activitats per commemorar el Dia Internacional de la lluita contra la sida a la Llagosta s’emmarquen dins de la programació Fem un pacte? Tracta’m Bé! Entre les 11 h i les 13 h, s’ha instal·lat a la plaça d’Antoni Baqué un estand amb informació sobre la prevenció de la sida, a càrrec de Veus de Dona. Finalment, el grup de teatre TELL no ha pogut realitzar la representació que tenia prevista.

A més, al migdia s’ha confeccionat un llaç vermell gegant amb la col·laboració dels alumnes de quart curs d’ESO del centre educatiu Balmes, persones que visitaven l’estand i alguns regidors i regidores de l’equip de govern. El tècnic en Salut Pública de l’Ajuntament, Lluís Julian, ha explicat que a la Llagosta hi ha una vintena de persones afectades per la sida. Julian ha insistit que cal seguir lluitant contra la sida i  que “una part important és la prevenció combinada, promovent que la gent es faci conscient del problema”.

 

 

Publicitat