Divendres, 19 juliol 2024
28.5 C
La Llagosta

Demà dijous, es commemorarà el Dia internacional de la lluita contra la sida

Demà dijous, 1 de desembre, és el Dia internacional de la lluita contra la sida. A la Llagosta s’han organitzat un seguit d’activitats perquè la ciutadania pugui donar suport a la lluita contra aquesta malaltia sense estigmes i amb solidaritat.

En el marc de la programació Fem un pacte? Tracta’m Bé!, l’Ajuntament de la Llagosta i diferents entitats locals han programat un seguit de propostes per commemorar el Dia Internacional de la lluita contra la sida. A partir de les 11 h, a la plaça d’Antoni Baqué, s’hi instal·larà un estand amb informació sobre la prevenció de la sida.

Una mica més tard, a les 11.30 h, es portarà a terme una representació teatral amb la col·laboració del grup TELL. Finalment, a les 12.15 h, es confeccionarà un llaç vermell gegant entre totes les persones assistents.

Des de les diferents administracions i entitats implicades en la prevenció i el tractament de la sida, es continua fent una crida per no baixar la guàrdia i prendre les mesures necessàries per evitar el contagi d’aquesta malaltia.

Publicitat

Publicitat

Més notícies