Dilluns, 27 maig 2024
22 C
La Llagosta

Una vintena de persones marxen reivindicant un bon tracte

Veus de dona,marxa pel bon tracteUna vintena de persones van participar ahir a la marxa Posa’t en marxa pel bon tracte, organitzada per Veus de Dona. L’acte formava part del programa Fem un pacte? Tracta’m bé!, que serveix, entre d’altres, per commemorar el Dia Internacional contra la violència vers les dones.

La marxa va transcórrer pels carrers del nostre municipi i volia mostrat el rebuig de la Llagosta a qualsevol forma de violència vers les dones. L’acte arribava com a prèvia a la jornada del 25-N. A la marxa van assistir l’alcade, Óscar Sierra, i el regidor d’Infància i Joventut, Fran Ruiz. La secretària de Veus de Dona, María Jesús Román, ha destacat que “tot i ser poca gent, l’acte va anar força bé”.

El 25 de novembre, es desenvoluparan a la plaça d’Antoni Baqué tot un seguit d’activitats de rebuig de la violència masclista. Es procedirà a l’elaboració d’un mandala ge­gant reivindicatiu, hi hau­rà estands informatius i tam­bé una exposició sobre la vio­lèn­cia masclista. A més, a partir de les set, se celebrarà l’acte institucional, amb la lectura del manifest, i diverses entitats pro­tagonitzaran activitats rei­vin­­dicatives.

D’altra banda, amb motiu d’aquesta programació s’ha creat l’etiqueta #jodefensoelbontracte. Es convida a tota la població a passar per Can Pelegrí, fer-se una fotografia i penjar-la a les xarxes socials amb l’etiqueta creada. És una forma simbòlica de demostrar que s’està a favor d’eradicar la violència. L’etiqueta servirà també per a qualsevol publicació a les xarxes socials relacionada amb el programa Fem un pacte? Tracta’m bé! Així serà més fàcil trobar el que es publiqui a les xarxes dins d’aquesta programació pel bon tracte a les persones.

Publicitat

Publicitat

Més notícies