Divendres, 19 abril 2024
15.5 C
La Llagosta

Els Volats enceten una campanya solidària per recaptar fons per a la investigació sobre la leucèmia

La colla dels Volats ha encetat una campanya solidària per recaptar fons per a la investigació sobre la leucèmia. La iniciativa compta amb el suport i col·laboració de la Fundació Josep Carreras, que serà l’entitat destinatària dels diners que s’aconsegueixin per seguir investigant sobre aquesta malaltia.

El grup llagostenc ha començat a distribuir uns dolços de xocolata per diversos comerços del municipi i en el Mercat Municipal amb un preu a partir de 2,5 euros. La campanya solidària compta amb tot tipus de marxandatge que ofereix la Fundació Josep Carreras com ara paraigües, bolígrafs o polseres, entre altres productes. “Hem començat amb les bosses de dolços de xocolata però en cada establiment que col·labora hi ha un full amb la resta de productes que es venen. Si algú vol un producte, s’ha de fer la compra per encàrrec”, explica una de les responsables de la campanya solidària, Sonia Poyato.

A banda de la venda de productes, Volats organitzarà diverses activitats fins al maig per recaptar més diners per a la campanya solidària per a la investigació sobre la leucèmia. Fins ara, la colla té previst celebrar un sopar, amb la data per concretar, una sessió de zumba, que es preveu per a finals de maig, entre altres activitats.

També es pot col·laborar amb les guardioles solidàries que hi ha als establiments adherits per a qui vulgui fer una donació voluntària.

Publicitat

Publicitat

Més notícies