Dissabte, 15 juny 2024
19 C
La Llagosta

Una quarantena de gossos participen al Concurs caní de la Llagosta

Uns quaranta de gossos van participar diumenge a la catorzena edició del Concurs i exposició canins de la Llagosta, que van organitzar la Reial Societat Canina de Catalunya i l’Ajuntament. L’activitat es va desenvolupar durant el matí al Parc Popular.

Els participants van prendre part al concurs de bellesa, al concurs de nen amb gos i a la prova anomenada del bon ciutadà caní. Durant l’acte, també va tenir lloc una demostració de gossos ensinistrats.

Els organitzadors també van aprofitar l’acte per informar sobre els gossos que actualment té en acollida l’Ajuntament de la Llagosta i que es poden adoptar. El Consistori té mitja dotzena de gossos a les instal·lacions de Help Guau.

 

Publicitat

Publicitat

Més notícies