Dijous, 25 abril 2024
12.3 C
La Llagosta

L’Ajuntament signa un conveni amb Llagosta Language Center per oferir beques per estudiar anglès

IMG_6296L’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, i la responsable de Llagosta Language Center, Marta Esparza, han signat aquest migdia un nou conveni per facilitar beques per estudiar anglès a deu persones aturades de la nostra localitat. En concret, el document contempla la concessió de deu beques per estudiar a Llagosta Language Center un curs sencer d’anglès a aturats que estiguin inscrits al servei de Recerca d’Ocupació Local del Consistori llagostenc.

A més, empreses de la Llagosta podran accedir a sessions formatives de dotze hores per als seus treballadors. Les persones beneficiàries del conveni hauran de pagar els materials i els llibres. Aquest acord és similar al que ja van signar l’any passat l’Ajuntament i aquest centre d’ensenyament de la nostra localitat.

Publicitat

Publicitat

Més notícies