Diumenge, 21 juliol 2024
25.5 C
La Llagosta

El CAP de la Llagosta comença a vacunar contra la grip

El Centre d’Assistència Primària (CAP) de la Llagosta ja ha començat a vacunar contra la grip. Les persones que hagin de vacunar-se poden demanar hora al taulell de l’ambulatori o per internet. Els responsables de l’ambulatori han establert un període de visites concret per a aquesta campanya de vacunacions per tal que els usuaris no hagin de fer cua.

Com altres vegades, no s’espera que enguany el virus de la grip arribi amb especial virulència. Des del CAP, es recomana la vacuna contra la grip especialment a persones majors de 65 anys i a aquelles que tinguin problemes respiratoris o malalties cròniques. A més, és convenient per a gent que estigui en contacte amb grups de risc, com ara professors, comerciants o empleats públics.

Des del centre de la Llagosta, es fa una crida a les persones que treballin en el sector sanitari a donar exemple i vacunar-se contra la grip.

Publicitat

Publicitat

Més notícies