Dijous, 25 juliol 2024
25.8 C
La Llagosta

El grup impulsor pel canvi del ROM programa noves activitats

El grup impulsor pel canvi del ROM a l’Ajuntament de la Llagosta ha programat per a aquest mes d’octubre dues taules informatives i dos tallers per informar sobre el dret d’accés a la informació i les eines de participació ciutadana. Amb aquests actes es pretén ampliar la informació a tota la ciutadania per tal de poder participar comptant amb la màxima informació i coneixement sobre que és el ROM, quins drets regula i quins canvis millorarien el dret a la informació i a la participació ciutadana.

Les primeres activitats tindran lloc dissabte. A les 11 h, el grup impulsor pel canvi del ROM instal·larà una carpa informativa a la plaça d’Antoni Baqué per oferir informació sobre el procés participatiu pel canvi del ROM. De les 12 a les 13 h, a la mateixa plaça, es farà un taller.

El segon taller i taula informativa es realitzaran el 29 d’octubre a les mateixes hores. Aquest segon taller tractarà sobre les eines de participació ciutadana.

Publicitat

Publicitat

Més notícies