El grup impulsor per la modificació del ROM farà més actes informatius

0
154

El grup impulsor per la modificació del Reglament Orgànic Municipal (ROM) ha fet un primer balanç positiu de la taula informativa que va instal·lar dissabte a la plaça d’Antoni Baqué per donar a conèixer la seva iniciativa.

Els membres del grup, impulsat pel col·lectiu La Veu de la Plaça, van informar sobre què és el ROM, perquè volen canviar-lo i com serà el procés participatiu que volen posar en marxa. Entre d’altres qüestions, el col·lectiu planteja la creació de consells municipals sectorials, mecanismes de consulta i deliberació ciutadana, crear el defensor del ciutadà i formalitzar iniciatives ciutadanes.

El Reglament Orgànic Municipal és el document que regula les intervencions dels diversos grups municipals i dels ciutadans durant els plens, i el funcionament de les comissions informatives i de la Junta de Govern Local, entre altres temes.

A partir d’ara, el grup impulsor per la modificació del ROM vol organitzar trobades amb les entitats de la nostra localitat i amb la ciutadania en general. També crearà un formulari per recollir les diferents propostes i farà tallers participatius per resoldre dubtes i ampliar al màxim els grups de debat.

Publicitat