Divendres, 24 maig 2024
15.6 C
La Llagosta

El grup impulsor per la modificació del ROM farà més actes informatius

El grup impulsor per la modificació del Reglament Orgànic Municipal (ROM) ha fet un primer balanç positiu de la taula informativa que va instal·lar dissabte a la plaça d’Antoni Baqué per donar a conèixer la seva iniciativa.

Els membres del grup, impulsat pel col·lectiu La Veu de la Plaça, van informar sobre què és el ROM, perquè volen canviar-lo i com serà el procés participatiu que volen posar en marxa. Entre d’altres qüestions, el col·lectiu planteja la creació de consells municipals sectorials, mecanismes de consulta i deliberació ciutadana, crear el defensor del ciutadà i formalitzar iniciatives ciutadanes.

El Reglament Orgànic Municipal és el document que regula les intervencions dels diversos grups municipals i dels ciutadans durant els plens, i el funcionament de les comissions informatives i de la Junta de Govern Local, entre altres temes.

A partir d’ara, el grup impulsor per la modificació del ROM vol organitzar trobades amb les entitats de la nostra localitat i amb la ciutadania en general. També crearà un formulari per recollir les diferents propostes i farà tallers participatius per resoldre dubtes i ampliar al màxim els grups de debat.

Publicitat

Publicitat

Més notícies