Dijous, 25 abril 2024
11.9 C
La Llagosta

L’Espai de debat educatiu es va reunir ahir per primera vegada durant aquest curs

El grup de l’Espai de Debat Educatiu es va reunir ahir al Centre Cultural i Juvenil Can Pelegrí. Durant la reunió, la primera d’aquest curs, es va reflexionar i debatre sobre aspectes importants de l’educació amb l’objectiu de consensuar criteris d’actuació i millorar la coherència educativa.

Tal com estava previst, durant la trobada es van analitzar les conclusions del tema tractat durant el curs passat: l’autonomia personal dels infants i joves. Les persones assistents també van plantejar nous temes a debatre durant aquest any. Així, es va acordar tractar durant aquest curs sobre el respecte i la participació com a eines útils en la prevenció de la violència en tots els àmbits.

L’Espai de debat educatiu està obert a tots els pares i mares, professors, educadors i qualsevol persona interessada en l’educació dels infants i joves de 0 a 18 anys. Les persones interessades a participar-hi poden inscriure’s en qualsevol moment a través del web municipal www.llagosta.cat. L’Espai de debat educatiu, que aquest curs es desenvolupa a la Llagosta per tercer any, està impulsat per l’Ajuntament de la Llagosta amb la col·laboració de la Diputació.

La propera reunió de l’Espai de Debat Educatiu tindrà lloc el 14 de novembre a les set de la tarda al Centre Cultural i Juvenil Can Pelegrí. Els promotors d’aquestes trobades han fet avui una crida a la ciutadania de la Llagosta per participar-hi.

Publicitat

Publicitat

Més notícies