Divendres, 24 maig 2024
16.4 C
La Llagosta

Avui tindrà lloc la primera trobada del curs de l’Espai de debat educatiu

Aquesta tarda, s’inicia un nou cicle de l’Espai de debat educatiu. La trobada mantindrà inicialment l’horari, a les 19 h, i el lloc, Can Pelegrí, que el curs passat. Aquest projecte té com a objectiu reflexionar i debatre aspectes importants de l’educació amb l’objectiu de consensuar criteris d’actuació i millorar la coherència educativa.

La primera trobada del curs estarà dedicada a conèixer les conclusions del tema tractat el curs passat: l’autonomia personal d’infants i joves. Les persones assistents també plantejaran nous temes a debatre durant aquest any.

L’Espai de debat educatiu està obert a tots els pares i mares, professors, educadors i qualsevol persona interessada en l’educació dels infants i joves de 0 a 18 anys. Les persones interessades a participar-hi poden inscriure’s en qualsevol moment a través del web municipal www.llagosta.cat.

L’Espai de debat educatiu està impulsat per l’Ajuntament amb la col·laboració de la Diputació.

Publicitat

Publicitat

Més notícies