Avui tindrà lloc la primera trobada del curs de l’Espai de debat educatiu

0
16

Aquesta tarda, s’inicia un nou cicle de l’Espai de debat educatiu. La trobada mantindrà inicialment l’horari, a les 19 h, i el lloc, Can Pelegrí, que el curs passat. Aquest projecte té com a objectiu reflexionar i debatre aspectes importants de l’educació amb l’objectiu de consensuar criteris d’actuació i millorar la coherència educativa.

La primera trobada del curs estarà dedicada a conèixer les conclusions del tema tractat el curs passat: l’autonomia personal d’infants i joves. Les persones assistents també plantejaran nous temes a debatre durant aquest any.

L’Espai de debat educatiu està obert a tots els pares i mares, professors, educadors i qualsevol persona interessada en l’educació dels infants i joves de 0 a 18 anys. Les persones interessades a participar-hi poden inscriure’s en qualsevol moment a través del web municipal www.llagosta.cat.

L’Espai de debat educatiu està impulsat per l’Ajuntament amb la col·laboració de la Diputació.

Publicitat

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí