Dissabte, 20 juliol 2024
26.4 C
La Llagosta

Héctor Roura, subcampió del Trofeu Francesc Talents amb polèmica

Héctor Roura amb la medalla de plata. Fotografia: Juan Carlos Cerrudo
Héctor Roura, amb la medalla de plata. Fotografia: Juan Carlos Cerrudo.

Héctor Roura, del Club Judo-Karate la Llagosta, va assolir el segon lloc del Trofeu de judo terra Francesc Talents. El campionat va tenir lloc dissabte al Pavelló Llars Mundet de Barcelona.

El lluitador llagostenc va penjar-se una plata en la categoria de menys de 81 quilos. Tot i que ho va fer amb polèmica perquè des del club de la nostra localitat es considera que Roura havia fet mèrits per guanyar l’or. El combat va acabar sense un clar guanyador i l’àrbitre va decantar la victòria per l’oponent del llagostenc, tot i la queixa formal de l’entrenador de la Llagosta, Juan Carlos Cerrudo.

D’altra banda, quatre membres del Club Judo-Karate la Llagosta van participar en la Lliga Oberta Catalana però sense gaire fortuna perquè no van passar de la fase de grups. El campionat també es va celebrar dissabte. Els participants van ser Badim Ivancea, en menys de 66 quilos; Bogdan Ivancea, en menys de 81 quilos; Sergiu Ivancea, en menys de 73 quilos; i Andrei Ivancea, en més de 81 quilos.

Publicitat

Publicitat

Més notícies