Diumenge, 28 abril 2024
15.5 C
La Llagosta

Èxit de públic al 18è Festival de Guitarra de la nostra localitat

El Parc Popular es va omplir dissabte durant la celebració del 18è Festival de Guitarra de La Flamenca Unió Musical. Des del minut 1, el públic omplia les cadires instal·lades i els seus voltants. Públic que va acompanyar en més d’una ocasió els temes que s’interpretaven a l’escenari.

Joan Maestre

L’acte va estar dedicat al llagostenc Juanjo Maestre, que va morir al juliol de l’any passat. Maestre havia col·laborat en moltes ocasions amb La Flamenca. De fet, un dels guitarristes de l’entitat és el seu fill, Joan Maestre, que també va tocar dissabte.

L’alumnat de Paco Garfia va acompanyar les veus de Piti, Fran Atoche, Santi Serrano, Fiti i Lucía Garfia. A més, també van formar part del recital membres del Coro de la Hermandad Pastorcillo Divino de l’Hospitalet de Llobregat, el baixista Javi Verdejo i esl percusionistes Raúl Manchón i Santi Serrano. El festival va comptar amb l’actuació del grup Por tu culpa.

A l’acte van assistir l’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra; la regidor a de Cultura, Judith Robles; i altres regidors del govern municipal. També va ser-hi present el president de la Fundació Manolo Sanlucar Aurea Seguros, José Martínez, de la qual és patró el mateix Paco Garfia.

Publicitat

Publicitat

Més notícies