Diumenge, 16 juny 2024
18.6 C
La Llagosta

ACIS organitza un sorteig estival a través de Facebook

L’Associació de Comerciants i Serveis (ACIS) de la Llagosta organitza un sorteig d’un lot de productes per a l’estiu valorat en 100 euros. El sorteig està obert a tothom i es farà a través de Facebook.

Per participar al sorteig, cal fer-se fan de la pàgina de Facebook de l’ACIS, (llagostacomercial), indicar quants anys porta en actiu l’entitat, deixar un comentari a la publicació de Facebook i compartir-la al mur del perfil de la persona participant.

L’ACIS donarà un número a cada participant. La data límit per prendre part al concurs és el 20 de juliol a les 24 hores. El dia 21 es farà el sorteig. La persona guanyadora s’emportarà un lot de productes valorat en 100 euros per gaudir de l’estiu.

Publicitat

Publicitat

Més notícies